Вернуться к стандартному виду
 • Levi’s Exhibits Their Pioneer 
Spirit through Music

  За нас

  Отворена Трговска Групација ДООЕЛ е компанија за производство, дистрибуција и продажба на инстант прехранбени производи како и поставување на вендинг кафемати за топли и ладни напитоци кои што можат да бидат поставени во вашата канцеларија, продавница, хотел, претпријатие или друг објект.

 • Levi’s Exhibits Their Pioneer 
Spirit through Music

  Производи

  Палетата на производи се состои од инстант напитоци кои се наменети за малопродажба и инстант напитоци кои се наменети за вендинг кафемати. Асортиманот на производи се состои од: инстант витамински напитоци (додаток во исхрана) со вкус на поротокал, лимон, боровница и зелено јаболко, инстант кафе, инстант чај (зелен, црн), топло чоколадо, инстант какао, млеко во прав ...

Производство

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Отворена Трговска Групација ДООЕЛ покрај производство и продажба на сопствени производи, ние сме во состојба да обезбедиме производство “private label” на производи за локален и странски пазар. Нашата модерна технологија на обработка, овозможува производство на различни инстант прехрамбени производи.

Вендинг Кафемати

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Работиме со вендинг кафемати од водечките призводители како Rheavendors и Necta. Нудиме машини со различен капацитет и функционалност во зависност од вашите потреби. Асортиманот на производи се состои од: инстант кафе, инстант чаеви, топло чоколадо, инстант какао, млеко во прав како и посебен шеќер за вендинг кафемати.

Нови Производи

Инстант витамински напитоци ИЦКО Вита-Ц

Bluemarlin

Инстанткафе вендинг машина (кафемат) за хотели, ресторани...

Rambler's Top100