Вернуться к стандартному виду

Производство

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Палетата на производи се состои од инстант напитоци кои се наменети за малопродажба и инстант напитоци кои се наменети за вендинг кафемати. 
  Во првата група на инстант напитоци имаме широк асортиман на производи кој се состои од: инстант витамински напитоци (додаток во исхрана) со вкус на поротокал, лимон, боровница и зелено јаболко, инстант кафе, инстант чај, топло чоколадо, инстант какао, млеко во прав. 
  Во втората група се специјално развиени вендинг производи (инстант кафе, млеко, чоколадо, чаеви (боровница, лимон, јаболко, зелен и црн екстракт), инстант шеќер,  инстант напитоци со овошен вкус за ладен програм наменети за вендинг машини, кафемати.

Вендинг Кафемати

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Работиме со вендинг кафемати од водечките призводители како Rheavendors и Necta. Нудиме машини со различен капацитет и функционалност во зависност од вашите потреби.  
  Вендинг апаратите се со потекло од Италија, ги исполнуваат сите барања според новиот правилник за безбедност на пластични материјали и производи што доаѓаат во контакт со храната  и се со CE сертификат за безбедност при работа. 
  Можат да приготват 100 топли напитоци за 60 минити. Има 8 опции за топол напиток: еспресо, долго еспресо, макијато, капучино. капучино со чоколадо, чоколадо, крем млеко, чоколадно млеко како и неколку видови на овошни и 100% екстракт од зелен или црн чај без додаден шеќер.

Гранита, ледено кафе

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Машините се изработени од INOX нерѓосувачки челик со поликарбон садови за соковите. Машините можат да приготват ледена гранита, ледено кафе, капучино, неколку видови на ледени чаеви. Капацитетот на машините е: 2х12 литри за два вкуса или единечни машини со капацитет од 1х12. Машините веќе ѓи користат најголемите и најдобри хотели и кафе барови во Макдеонија.

Соковници Fructomat

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Работиме со соковници Fructomat од водечкиoт призводител ASCO DRINK MACHINES. Fructomat нуди post-mix машини кои комбинираат сирупен концентрат и филтрирана вода идеални за хотели.
  Fructomat соковниците се со потекло од Германија, ги исполнуваат сите барања според новиот правилник за безбедност на пластични материјали и производи што доаѓаат во контакт со храната  и се со CE сертификат за безбедност при работа.

Соковници Fruttamix

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
  • Новиот Fruttamix post mix bag-in-box диспензер е идеален за сервирање на ладни напитоци за појадок во хотел, менза, магацини итн.. Неговиот компактен дизајн и неговата техничка структура го прават исклучително лесен за инсталирање и обезбедуваат максимална сигурност во однос на хигиената. Температурата на излезот на сите пијалаци може да се прилагоди според специфичните потреби.

Производство - Private label

 • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
 • Отворена Трговска Групација ДООЕЛ покрај производство и продажба на сопствени производи, ние сме во состојба да обезбедиме производство “private label” на производи за локални и странски пазари. Нашата модерна технологија на обработка, овозможува производство на различни инстант прехрамбени производи.

Нови Производи

Инстант витамински напитоци ИЦКО Вита-Ц

Bluemarlin

Кафе вендинг машина полуавтомат + машина за мешање и ладење на сокови за хотели, канцеларии...

NECTA Zenith - кафе вендинг машина, може да опслужи 900 напитоци.

Rambler's Top100