Вернуться к стандартному виду

Rheavendors XS

Rheavendors Barista

Rheavendors HORECA

Rheavendors XM

Соковник Fructomat

  • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
  • Работиме со соковници Fructomat од водечкиoт призводител ASCO DRINK MACHINES. Fructomat нуди post-mix машини кои комбинираат сирупен концентрат и филтрирана вода идеални за хотели.
    Fructomat соковниците се со потекло од Германија, ги исполнуваат сите барања според новиот правилник за безбедност на пластични материјали и производи што доаѓаат во контакт со храната  и се со CE сертификат за безбедност при работа.

Соковник HOSK

  • Nivea — the Whitest Cream 
Ever
  • HOSK Соковник, потекло Турција. Машините се изработени од INOX нерѓосувачки челик со поликарбон садови за соковите. Машините го ладат и истовремено го мешаат сокот. Капацитетот на машините е: 2х12 литри, 2х20 литри за два вкуса или единечни машини со капацитет од 1х12 литри или 1х20 литри. Машините веќе ѓи користат најголемите и најдобрите хотели во Макдеонија.

 

Нови Производи

Инстант витамински напитоци ИЦКО Вита-Ц

Bluemarlin

Инстант кафе вендинг машина + машина за мешање и ладење на сокови за хотели

Rambler's Top100